Activiteiten Sell

Algemene Ledenvergadering
Datum donderdag 29 januari 2015
Tijdstip 20:00 uur
Locatie Mandemakers stadion
Adres Olympiaweg
Maximaal aantal deelnemers 200

Algemene Ledenvergadering

Alle leden worden uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering op donderdag 29 januari 2015 in het Mandemakers Stadion aan de Olympiaweg in Waalwijk. We nemen afscheid van enkele bestuursleden van het eerste uur en vragen de leden hen akkoord te geven op de installatie van nieuwe bestuursleden.
Na de vergadering wacht ons een uiterst interessante lezing van alweer een onorthodoxe ondernemer in onze branche....
We verwelkomen ook enkele nieuwe kandidaten, die zich als bestuurslid willen inzetten voor SeLL. We hopen op instemming van de Ledenvergadering, zodat een vernieuwd bestuur met fris elan aan de slag kan.

Uw komst is zeer gewenst, en uw inbreng en visie is veel waard! SeLL wil zich voortdurend vernieuwen en nieuwe ontwikkelingen op de voet volgen, en kan daar uw mening en deskundigheid zeer goed bij gebruiken!
Het programma:

19.30 uur   Deuren open- Mandemakers Stadion Waalwijk
20.00 uur   Algemene Ledenvergadering, waarin:
                  afscheid van de volgende bestuursleden:
  • Joep Hamburg, mede-oprichter (2009), voorheen Dagelijks Bestuur, Penningmeester, vicevoorzitter, nu Lid Algemeen Bestuur,  verantwoordelijk voor de Evenementen Cie, De Gouden Koe en  ledenadministratie.
  • Elisabeth Latenstein van Voorst, lid Algemeen Bestuur (2012), verantwoordelijk voor de Evenementen Cie, De Gouden Koe en marketing.
  • Milinda Pullens, lid Dagelijks Bestuur (2014), secretaris
  • Carl van der Putten, mede oprichter (2009), lid Dagelijks Bestuur, voorzitter.
                 voorstellen van de nieuwe bestuursleden: 21.00 uur   Pauze
21.15 uur   Marijn Verschure van Wednesday Whiskey   (website)
21.45 uur   Borrel en gezellig nakletsen.Dowload hier de notulen van vorig jaar.


De avond wordt mede verzorgt door Marijn Verschure van Wednesday Whiskey
 
Marijn Verschure (31) is geboren en getogen in Roermond. Voor zijn studie verhuisde hij naar Tilburg waar hij vervolgens een bachelor of commerce behaalde. Na verschillende marketingfuncties bij (inter)nationale bedrijven belandde hij in 2009 in de schoenenbranche. Een branche die hij voorlopig niet verlaat. In 2011 bezocht hij een vriend in Dublin, waar een passie voor whisk(e)y ontstond. In januari 2013 is hij het schoenenmerk Wednesday Whiskey gestart om de eerste collectie in Amsterdam in februari 2014 te lanceren. Inmiddels heeft hij zijn 4e collectie ontwikkeld en is het merk verkrijgbaar in binnen- en buitenland. Zijn ultieme doel is het merk bestaansrecht te geven voor de lange termijn. 


 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven