< Terug naar overzicht

Bedrijfsbezoek VANDIJK STORE

Datum dinsdag 06 november 2018
Tijdstip 18:15 - 21:15 uur
Locatie VANDIJK STORE
Adres Stationsstraat 22 te Waalwijk
Maximaal aantal deelnemers 60
Bedrijfsbezoek VANDIJK STORE
Exclusief voor leden van SeLL:
Uniek bezoek aan de nieuwe VANDIJK STORE met rondleiding en tijdens de toelichting een culinaire belevenis bij Meneer Van Dijk.

 

Inspiratie en verrassing bij Van Dijk

,, Wanneer je hier binnenkomt, moet je geïnspireerd worden door alles wat je ziet."
Hans van Dijk.


De uitbreiding van Van Dijk is klaar. Het pand is 700 vierkante meter groter geworden. Hans van Dijk: “Niet om nóg meer rekken vol kleding in winkel te kunnen zetten. Maar om 'inspiratiete kunnen bieden. Het is een multifunctionele ruimte waar altijd wel iets gebeurt. Een show, een pop-up store, een foodtruck of, voor mijn part, in de zomer een caravan vol bloemen." Hans wil dat mensen verrast worden. Alleen kleding aanbieden, is niet meer genoeg.

Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe het geworden is en waarom. Wil je graag alle achtergronden en de visie van Hans zelf horen, dan is dit je kans!

Op 6 november kun je je als SeLL lid laten inspireren in de VANDIJK STORE. Hans van Dijk leidt ons zelf rond en vertelt honderd uit over het ontwerp, design, collecties. Na deze rondleiding door de VANDIJK STORE kun je onder het genot van een culinaire verassing in het inpandige restaurant “Meneer Van Dijk” met al je vragen terecht bij Hans, die op een aansprekende manier zijn ideeën met ons wil delen. Al met al een unieke kans voor een kijkje in de keuken bij VANDIJK STORE

Programma dinsdagavond 6 november a.s.:
 

18.10-18.45: Ontvangst en kennismaken in de VANDIJK STORE, Stationsstraat 22 Waalwijk

18.45-19.45: Rondleiding met toelichting door Hans van Dijk
19.45-20.45: Culinaire verassing bij Meneer van Dijk met visie, achtergronden en vragen beantwoorden door Hans van Dijk
20.45-21.15: Naklets en einde bijeenkomst.


Het maximale aantal couverts bij Meneer van Dijk is 60. Inschrijving staat open voor maximaal 60 SeLL-Leden. Vol is vol. Bij de inschrijving ontvang je per mail een ticket. Boven de 60 inschrijvingen word je op een wachtlijst geplaatst. Je ontvangt dan van SeLL een berichtje wanneer er plaatsen vrij komen.
 

 

 


Aantal inschrijvingen: 23
Inschrijven is mogelijk tot 03-11-2018
Log in om in te schrijven op deze activiteit
Terug naar boven