< Terug naar overzicht

Wie wint De Gouden Koe 2018?

Datum donderdag 06 december 2018
Tijdstip 19:00 - 23:00 uur
Locatie Rabobank De Langstraat
Wie wint De Gouden Koe 2018?

Op 6 december a.s. wordt voor de 11de keer bekendgemaakt wie De Gouden Koe van 2018 wint. Al tien keer eerder is deze prachtige en zeer gewilde SeLL-branche-prijs uitgereikt. Wie wordt dit jaar de gelukkige winnaar en wie mag De Gouden Koe wisseltrofee een jaar lang koesteren?

 

De Gouden Koe is de prijs voor de persoon of het bedrijf uit de Schoen- en Lederbranche die zich aantoonbaar en succesvol gemanifesteerd heeft. Ook is het van belang dat de winnaar een positieve bijdrage aan de branche geleverd heeft. Het heeft de voorkeur dat de winnaar de roots in de Langstraat heeft.
 

De Gouden Koe 2018 wordt uitgereikt tijdens een feestelijke avond bij Rabobank De Langstraat. Gedurende de avond vindt een bijzondere première plaats van de documentaire film “De schoenen van mijn opa”, welke speciaal in opdracht van de Rabobank is geproduceerd.

 

Deze avond wil je natuurlijk voor geen goud missen! Meld je dus snel aan zodat je verzekerd bent van een plaats! Introducees zijn welkom.

 

Op 6 december word je vanaf 19.00 uur ontvangen. Om 19.30 uur begint het programma en rond 21.00 uur is de borrel.


Tot de 6de december!

 

 

 

 

*Let op!

Naast deze uitnodiging ontvangen de SeLL leden ook een door Rabobank De Langstraat verstuurde, gedrukte uitnodiging voor de première van de documentaire film: “ De schoenen van mijn opa”


Aantal inschrijvingen: 49 (61)
Inschrijven is mogelijk tot 06-12-2018
Inschrijven voor deze activiteit
 
*
*
*
 

Introducé 1

*
*
*
 

Introducé 2

*
*
*
 

Introducé toevoegen

 
Terug naar boven