< Terug naar overzicht
De nieuwste Ontwikkelingen in Shoe Design
Datum dinsdag 24 mei 2011
Tijdstip 00:00 uur
Locatie Chalet Fontaine
Adres Hoofdstraat 4, 5171 DD Kaatsheuvel
Maximaal aantal deelnemers 100

De nieuwste Ontwikkelingen in Shoe Design

Een kijkje in de keuken van Rapid Prototyping en 3D Printen. Laat je bijpraten over de laatste ontwikkelingen binnen Shoe Design en kijk hoe dit ook al op korte termijn toegepast kan worden in de eigen collectie ontwikkeling.
Op 19 mei zal SeLL u een programma voorschotelen waar zal worden toegelicht wat de laatste ontwikkelingen in Shoe Design zijn. Hierbij komt Rapid Prototyping en 3D printen voor het voetlicht. Niet alleen zal worden uitgelegd wat het precies inhoud, er zal ook een voorbeeld worden gegeven van een project wat al gerealiseerd is en wat de huidige mogelijkheden zijn. Tevens zal 3D printing worden toegelicht en "live" worden gedemonstreerd.

Nicoline van Enter, vermaard trendwatcher en Hoofddocente Opleiding Industrial Footwear Design, zal de algemene inleiding verzorgen, waar tevens de laatste informatie vanuit TNO met ons gedeeld zal worden. Pauline van Dongen (inmiddels vermaard ontwerpster en voorloper op het gebied van Rapid Prototyping en 3D printing) zal samen met Brian Garett, product ontwerper bij het bedrijf "Freedom of Creation" uit Amsterdam (meest toonaangevende bedrijf in Rapid Prototyping) hun projecten toelichten. Tevens zullen tips en mogelijkheden worden aangegeven hoe deze technieken ook nu al gebruikt kunnen worden in het ontwikkelingsproces. 

Kortom een SeLL-avond en onderwerp waar de toekomst een stukje dichterbij komt, maar waar tevens handvaten worden gegeven om dit ook toe te passen in komende collectieontwikkelingen. The future is now!

Voor wat achtergrondinformatie over 3D printen, hierbij een link naar een stukje uit De Wereld Draait Door, waar dit onderwerp kort geleden nog aan bod kwam.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Introducé
    • € 25,-
Terug naar boven