< Terug naar overzicht
Food & Feet event
Datum donderdag 22 augustus 2019
Tijdstip 18:15 - 22:30 uur
Locatie The Fire Station
Adres Anton Pieckplein 117A, 5171CV Kaatsheuvel
Website bekijken
Maximaal aantal deelnemers 40

Food & Feet event

Activiteitenverslag Food & Feet 2019 @ The Fire Station
We hebben weer veel leden mogen ontvangen bij The Fire Station ter ere van ons jaarlijkse evenement Food & Feet. Dit jaar hebben we het event iets anders ingekleed met een combinatie van heerlijk eten en kennis.

  

De avond begon met een hapje en een drankje. Vervolgens kregen we een mini masterclass Internet Marketing van Two Step Web & Marketing terwijl de pitmasters alle gerechten klaarmaakten op de barbecues.

Kamiel van Riel, eigenaar van zowel The Fire Station als Two Step legde gemakkelijk uit waarom succesvolle bedrijven van clicks, webwinkels, steeds vaker naar een combinatie gaan met bricks, stenen winkels waar ervaring een enorme rol speelt. Eerst online een vliegende start maken en dan uitbreiden naar een webwinkel. Hoe ze dat doen? Two Step Web & Marketing ontwikkelt websites en webshops die volledig ingericht zijn naar vindbaarheid op basis van een stappenplan. In 9 stappen naar succes op internet. Vele vragen werden gesteld en beantwoord waarna we met z'n alle konden genieten van een geweldig goedverzorgde barbecue in de gezamenlijke 'experience tuin' van beide bedrijven.

  
 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 25,-
Terug naar boven