< Terug naar overzicht
HERINNERING: SeLL TeLLs EXTRA: Informatieavond Leer.Punt Waalwijk; Het Unieke Retail & Educatie
Datum woensdag 30 november 2011
Tijdstip 00:00 uur
Locatie RKC Stadion, Waalwijk
Adres Akkerlaan 2 5143 ND Waalwijk

HERINNERING: SeLL TeLLs EXTRA: Informatieavond Leer.Punt Waalwijk; Het Unieke Retail & Educatie

U heeft ongetwijfeld gehoord van LeerPunt Waalwijk; het unieke plan voor een multifunctioneel Retail- en Education centrum voor de schoen- en lederbranche met cultuur historische waarde langs de A59 in Waalwijk. SeLL De Langstraat is nauw bij deze plannen betrokken. SeLL organiseert voor haar leden en de Waalwijkse Middenstand een extra bijeenkomst op woensdag 30 november a.s.

Heeft u zich nog niet ingeschreven? Doe het dan onderstaand alsnog!
Graag willen we tijdens deze bijeenkomst de plannen die tot nu toe summier in de pers zijn verschenen uitvoerig toelichten aan de SeLL leden en de Middenstand van Waalwijk. Na een inleiding door wethouder Heuverling en SeLL zal Bouwontwikkelingsmaatschappij MAB de retailplannen toelichten. Na de pauze zal Nicoline van Enter van Y-Trends een presentatie geven over de voorgenomen plannen op het gebied van Educatie en Innovatie. Deze plannen zijn nog niet in de pers verschenen, maar staan in het teken van branche versterking en samenwerking. Een uniek plan met mooie uitdagingen. We willen niet alleen informeren, maar ook input vragen om de plannen nog sterker te maken en daarmee Waalwijk en de Langstraat nog meer op de (schoenen)kaart te zetten. Dit alles zal moeten leiden tot een Multifunctioneel Centrum waar Retail, Educatie, Opleiding, Design, Innovatie en Cultuur bij elkaar komen in een nieuw interactief en dynamisch geheel. Met als uiteindelijk doel voor de SeLL; Een betere en sterkere Creatieve Industrie op Schoen- en Lederwaren gebied in de regio te verkrijgen.

Dat met dit plan ook de Middenstand van Waalwijk een stevige impuls kan worden gegeven is tevens een belangrijke drijfveer geweest. Vandaar dat we voor deze bijeenkomst ook de Middenstand van Waalwijk van harte willen uitnodigen om van de plannen op de hoogte te worden gesteld. De doelstelling is ook om alle initiatieven elkaar te laten versterken. Ook input van deze zijde wordt door de initiatiefnemers van harte aangemoedigd.

Deze bijeenkomst zal op woensdag  30 november a.s. gehouden worden in het RKC Mandemakers Stadion in Waalwijk. 

19.30 uur Inloop
20.00 uur SeLL welkomstwoord
20.10 uur Wethouder Heuverling
20.15 uur MAB
21.00 uur Pauze
21.15 uur Nicoline van Enter
22.00 uur Einde Programma, naklets
23.00 uur Sluiting
 
Als u m.b.t. dit onderwerp nu al specifieke vragen heeft voor deze avond, dan stellen we het op prijs als u die vooraf aan ons kunt toesturen. Er wordt dan in presentaties al op deze vragen ingegaan. U kunt hiertoe een e-mail sturen naar de info@selldelangstraat.nl 

TOT ZIENS OP AANSTAANDE WOENSDAG!

Het SeLL Bestuur

Terug naar boven