Activiteiten Sell

Laatste kans! Schrijf snel in: Prinsjesdag speciaal voor u, gevolgen voor de leder- en schoenenbranche
Datum donderdag 13 oktober 2016
Tijdstip 19:30 uur
Locatie Mandemakersstadion
Adres Akkerlaan 2 Waalwijk
Maximaal aantal deelnemers 75

Laatste kans! Schrijf snel in: Prinsjesdag speciaal voor u, gevolgen voor de leder- en schoenenbranche

Op  donderdag 13 oktober organiseert SeLL een bijeenkomst om haar leden te informeren over de impact van de Miljoenennota 2017. Wij nodigen u daarom uit om de specifieke gevolgen hiervan voor onze branche  helder uitgelegd te krijgen. Twee sprekers leiden ons door de avond. Zij scheiden voor u de hoofd- en bijzaken en praten u helemaal bij.
 
De eerste spreker is Dave Quadvlieg van INretail. Dave selecteert uit alle data de informatie die voor u interessant en belangrijk is. Hij zoomt in op de gevolgen voor de leder- en schoenenbranche.
 
De tweede spreker is Janine Caalders. Zij illustreert een van de trends met haar verhaal over het project Langstraat Revisited. Zie ook het nieuwsitem op onze site!
 
Schrijf snel in via de website van Sell (selldelangstraat.nl), want vol is vol. De toegang is gratis voor leden en hun introducees. 
Dave Quaadvlieg:
Dave Quadvlieg is Branchespecialist Schoenen en Sport bij INretail.  De brancheorganisatie voor Mode,wonen, schoenen en sport ondernemers.
Ondernemen is topsport. Je bent iedere dag bezig om jezelf en je team te verbeteren en daarbij omgaan met de weerstanden van vandaag en vooral die van morgen. Wij ontzorgen daarin en maken het ondernemen makkelijker.


Janine Caalders: (foto hiernaast door Ramon Mangold)
Janine Caalders is samen met Matthea van Staden initiatiefnemer van Langstraat Revisited: Brabants leer van gras tot tas. Ze hebben de ambitie om het leer van Nederlandse natuurkoeien op de markt te brengen en daarmee een impuls te geven aan meer transparantie in de leersector. 

Het initiatief wordt financieel ondersteund door de provincie Noord-Brabant (impulsgelden/BKKC) en de gemeente Waalwijk. Een groot aantal bedrijven en organisaties werkt mee, waaronder STAHL, SLEM, Duinboeren en Avans Hogeschool.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven