< Terug naar overzicht
Datum donderdag 31 januari 2013
Tijdstip 00:00 uur
Locatie SLEM gebouw (oude raadhuis), gelegen aan het Raadhuisplein in het centrum van Waalwijk.
Adres Raadhuisplein 2, 5141 KG Waalwijk
Maximaal aantal deelnemers 100

Ook als u geen SeLL lid bent: Lezing Boy Habraken met als titel "Droegen de Goden schoenen"

William (Boy) Habraken stond aan de basis van enkele van de grootste ondernemingen in de schoenenbranche van Europa en is thans bij enkele daarvan nog betroken als adviserend bestuurder.

Hij ondernam gedurende meer dan 40 jaar vele reizen naar alle uithoeken van de wereld.
Hij verzamelde een unieke collectie schoeisel dat behoorde bij traditionele klederdrachten en bestaat uit meer dan 2.500 paar schoenen uit 155 landen, staten en gebiedsdelen. Deze collectie etnologische schoenen wordt permanent tentoongesteld in het "Shoes or no Shoes" museum in Kruishoutem / België.
Een zeer inspirerende spreker die komt vertellen over zijn zoektocht, gedurende vele jaren in meer dan 120 landen, naar het antwoord op de vraag "Wie droegen de eerste schoenen" .
Het antwoord op die vraag ligt verborgen onder vele lagen geschiedenis, die terugvoert in een grijs verleden naar de creatie van de mens zelf.
Boy Habraken heeft zijn bevindingen gedurende de 40 jaar die hij de globe bereisde gevat in een recent verschenen boek "Droegen de Goden schoenen".

Als u hem, zijn de niet lid van SeLL, op deze tocht wilt vergezellen en u bent geïnteresseerd in zijn insprirerende verhaal, kunt u zich via de site www.selldelangstraat.nl aanmelden voor deze avond.

Plaats van handeling is het nieuwe SLEM gebouw gelegen aan het Raadhuisplein 2 in Waalwijk.
Inloop : vanaf 20.00 uur.
Aanvang
van de lezing is om 20.30 uur.

Indien u zich inschrijft voor deze lezing dient u tijdig vooraf € 15,00 p.p. over te maken op de rekening van Societeit De Langstraat (SeLL) , nr.  1507.70.189
De kosten die u betaalt zijn inclusief hapjes en drankjes op die avond.

Leden die zich aanmelden voor de ALV zijn automatisch aangemeld voor de lezing en hoeven zich dus niet extra voor de lezing meer aan te melden.

Het bestuur van de SeLL De Langstraat rekent op een grote opkomst i.v.m. de spreker ds schrijf u snel in!


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Extern
    • € 15,-
Terug naar boven