< Terug naar overzicht
OPEN DAG : Nieuw Cursusaanbod SLEM Voorjaar en Zomer 2014 -> 10% Korting voor SeLL leden!
Datum vrijdag 21 maart 2014
Locatie SLEM
Adres Raadhuisplein 1-2, Waalwijk

OPEN DAG : Nieuw Cursusaanbod SLEM Voorjaar en Zomer 2014 -> 10% Korting voor SeLL leden!

3Dprinten is voor veel mensen nieuw, maar hoe werkt zo'n 3Dprinter nou precies en welke toepassing heeft het op schoenontwerpen? Voor deze en andere vragen bent u van harte welkom op de open dag!

SLEM, het educatie en innovatie instituut voor schoenen, gaat in april van start met een 25tal korte workshops voor studenten en professionals. SLEM richt zich met deze workshops op 4 pijlers: trend forecasting, schoendesign, technologie en business. Er zijn diverse instapniveaus en voor een ieder is er een geschikt programma. Tijdens de open dag krijgt u een voorproefje van de aankomende cursussen.
 
Naast de korte workshops start SLEM in juli ook met een zomercursus programma: Design Direct, ontwikkeld door professor Roger Ball, van de Hong Kong Polytechnic University. Tijdens deze 6 weekse cursus (ook onderdelen los te volgen) start je je eigen online schoenenmerk zonder een grote investering. SLEM biedt dit programma exclusief aan voor de schoenenbranche.
 
Daarnaast kunt u bij SLEM ook terecht voor trend informatie en consulting, op allerlei gebied. Nicoline van Enter, creative director van SLEM, doet dit al met veel succes, voor merken en scholen in Europa, de VS en China.

Speciaal voor SeLL leden is er een korting te verkrijgen van 10% op alle cursussen. Vul kortingscode BKOITSKF in bij het betalen en u ontvangt exclusief voor SeLL leden 10% korting.
Op vrijdag 21 maart tussen 14:00 uur en 21:00 uur staat de deur van SLEM open voor alle geïnteresseerden.
 
Docenten Roderick Pieters, one day shoe design workshop,
Joep Mayers, patroontekenen en
Adinda Boon, personal branding for shoe designers,

zijn deze dag aanwezig om vragen te beantwoorden.

Meer informatie over het programma van de open dag, via info@slem.nl 
Meer informatie over het nieuwe Curusaanbod http://www.slem.nl/workshops
Meer informatie over de Summercourse Design Direct www.slem.nl/summercourses

We verwelkomen u graag vanaf 14 uur!

Het SLEM team.
 

Terug naar boven