< Terug naar overzicht
SeLL nodigt u in samenwerking met SLEM en Rabobank uit voor de informatieavond voor starters in footwear en leer. 
Datum vrijdag 16 juni 2017
Tijdstip 17:00 - 19:00 uur
Locatie Rabobank De Langstraat, Waalwijk
Maximaal aantal deelnemers 40

SeLL nodigt u in samenwerking met SLEM en Rabobank uit voor de informatieavond voor starters in footwear en leer. 

Kick-off van de wet blue cafés (meetup) voor alle partners, beleggers en overige geïnteresseerden in startups binnen de footwear en/of leer(verwante) industrie.Ontmoet andere ondernemers en ontdek hoe ook u als Sell-lid betrokken kunt worden bij de startups en de programma's op de campus. Potentiële deelnemers, beleggers, partners en ondernemers zijn welkom!

De ontmoeting begint met een introductie van het programma door Bob Snijders, programma directeur van SLEMcubate.

 

Duke Urbanik van 2XD zal zijn ervaring delen over het coachen van startups binnen het accelerator programma. Vervolgens geeft Fruitleather Rotterdam een inspirerend voorbeeld van een potentiële SLEMcubator!

 

De avond wordt afgesloten met ruimte voor netwerken. Gratis toegang voor zowel leden als geïnteresseerden. Introducees zijn van harte welkom. Wilt u meer informatie over het SLEMcubate programma, dan kunt u zich aanmelden voor deze avond via de website van SeLL.

Locatie: 

Rabobank De Langstraat
Taxandriaweg 8
5141 PA Waalwijk
 

Achtergrondinformatie:
Wat is SLEMcubate

Dit is een coachings- en trainingsprogramma voor startende ondernemers in de footwear en ledergerelateerde business. Het is een intensief 3 programma van 3 maanden. Starters krijgen 5000 euro voor de eerste kosten die ze moeten maken. Ze krijgen intensieve begeleiding en toegang tot een groot netwerk. Deelnemende startups  kunnen zich tijdens dit programma gratis vestigen in kantoorruimtes op de SLEM campus. SLEMcubate is een gezamenlijk initiatief van SLEM en de Rabobank De Langstraat.

SLEMcubate heeft de support nodig van: 

- mentoren ter coaching van deelnemers,
- sponsoren in kennis ter ondersteuning deelnemers,
- sponsoren in middelen ter participatie in het programma, - deelnemers ter versterking van de regio en platform,
- opbouw programma... 

Ook u kunt een rol spelen in dit programma. Kom naar het eerste Wet-blue cafe voor meer informatie over het programma en over de mogelijkheden.  Aanmelden via de website van SeLL.


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven