< Terug naar overzicht
SeLL Topavond over Internet
Datum donderdag 10 mei 2012
Tijdstip 00:00 uur
Locatie Hotel Waalwijk
Adres Burg. Van der Klokkenlaan 55, 5141 EG Waalwijk

SeLL Topavond over Internet

SeLL organiseert haar jaarlijkse Internet bijeenkomst

Na de druk bezochte SeLL-bijeenkomst van vorig jaar, waar zo’n 150 geïnteresseerden op afkwamen, heeft SeLL wederom op Internetgebied topbedrijven en -sprekers gestrikt en een spraakmakend programma kunnen vaststellen.

GfK Panel services

GfK verzorgt, ook zoals vorig jaar, de laatste cijfers en trends op Internetgebied. Wat is het laatste marktaandeel van internetverkoop op dit moment, hoe staat het met de verschillende aanbieders? Gaat de opmars van Zalando gestaag door of neemt de groei af ? Zeker zo belangrijk is het online aankoopgedrag van de consument ? Hoe ziet de online shopper er nu uit en hoe gaat die zich in de toekomst ontwikkelen ? En hoe zit het met laptop, tablet of smartphone aankopen? Allemaal vragen waar 10 Mei het antwoord op gegeven zal worden.
 

Docdata

Docdata is één van de grootste e-commerce fulfilment aanbieders van Europa en is marktleider in Nederland. Klanten zijn o.a. Zalando, Bol.com, de Bijenkorf, HP, WeLikeFashion, Bandolera, Livera, FAB en ABN Amro. Docdata biedt full-service oplossingen. Naast het feit dat ze bestaande webshops met allerlei (logistieke) diensten kunnen ondersteunen, zetten ze ook in samenspraak met klanten (nationale- en internationale) webshops op, hebben eigen fotostudio’s met modellen, regelen alle (inter)nationale betalingsoplossingen en kunnen zelfs voor bedrijven het webshop bezoek stimuleren om conversie en retentie te optimaliseren. Uw succes is hun succes en zij voeren dit tot in de perfectie door. Vandaar dat Zalando ook Docdata als strategische partner heeft uitgekozen om een groot gedeelte van hun afwikkeling te laten plaatsvinden.

Op de avond van SeLL zal uit de doeken worden gedaan hoe Docdata werkt en wat dat voor mogelijkheden biedt aan merken, retailers of e-tailers die in Nederland, de Benelux of in Europa opereren.
 

Unieke en Exclusieve mogelijkheid voor rondleiding bij Docdata

Tevens heeft SeLL met Docdata kunnen afspreken dat er, voorafgaand aan de avondbijeenkomst, een exclusief kijkje achter de schermen kan worden gekregen. Er kunnen slechts 30 personen aan deze rondleiding, die vanaf 16.00 uur plaatsvindt, kunnen deelnemen. Geinteresseerden voor dit aparte middaprogramma kunnen zich daarvoor apart inschrijven via info@selldelangstraat.nl .

Deze internetavond is gratis toegankelijk voor SeLL leden, maar ook niet leden zijn van harte welkom, tegen een betaling van € 25,-. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.
 

PROGRAMMA

Inschrijven : via de website www.selldelangstraat.nl

19.30 uur : Ontvangst
20.00 uur : GfK, Lianne van der Wijst
20.45 uur : Pauze
21.00 uur : Docdata, Niels van Santen
21.30 uur : Docdata, Peter Maas
22.00 uur : Naborrel & Netwerken

www.selldelangstraat.nl
www.selldelangstraat.nl
www.selldelangstraat.nl
www.selldelangstraat.nl
www.selldelangstraat.nl
www.selldelangstraat.nl
www.selldelangstraat.nl

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Introducé
    • € 25,-
Terug naar boven