Activiteiten Sell

Tilburg Experience - TESLA
Datum donderdag 22 oktober 2015
Tijdstip 18:30 uur
Locatie TESLA FACTORY TILBURG
Adres Asteriastraat Tilburg

Tilburg Experience - TESLA

Een unieke belevenis
Afgelopen donderdag was het zover: wij als de SeLL mochten als eerste groep een rondleiding krijgen in het nieuwe distributie-centrum van TESLA in Tilburg.

In 4 groepen hebben de volgende onderdelen de revue gepasseerd: rondleiding nieuw distributiecentrum voorzien van allerlei technische innovaties, uitleg van TESLA, presentatie Jos Baijens & last but not least: de proefritten waar zelfs een aantal leden de auto-pilot hebben kunnen uitproberen.

Hutten Tilburg heeft ervoor ge...zorgd dat wij ook een hapje & drankje konden nuttigen die avond. Tilburg Experience & de mensen van TESLA hebben meer dan enthousiast kunnen overbrengen waarom TESLA een uniek bedrijf is, waarom rijden in een TESLA een speciale belevenis is, dat er ook een groot aantal (financiële) voordelen zitten aan het rijden van een TESLA en waarom zij hun tijd vooruit zijn.

Al met al: weer een erg geslaagd SeLL evenement.

Op naar De Gouden Koe 10 december!

(Pssssssssst, we mogen al bekend maken dat de winnaar dit jaar een grote internationale naam is, de festiviteiten op locatie zullen plaatsvinden en zeker nu al een kruis in de agenda waard is)

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 30,-
Terug naar boven