Doelstellingen SeLL De Langstraat

Schoenen- en Ledersocieteit de Langstraat, SeLL


SeLL is opgericht in 2009. Het is een open vereniging waar iedereen uit de branche welkom is; ook van buiten de regio.


Visie & missie 


SeLL De Langstraat is in eerste instantie een netwerkclub voor bedrijven die behoren tot de schoenen-, leder-en aanverwante branches in regio De Langstraat.

1. We willen een platform zijn voor de schoenen- en ledermarkt, en we willen herkend en erkend worden als autoriteit.
Wij streven ernaar om betrokken te zijn of worden bij belangrijke ontwikkelingen die binnen de schoenen- en lederwarenbranche plaatsvinden. Hiermee willen wij de belangen voor de leden zo goed mogelijk behartigen.

2. We streven ernaar om het imago van De Langstraat te (re-)vitaliseren.
Het imago van De Langstraat heeft last van de afbraak van de industriële functie die het eens had. Gelukkig hebben De Langstraat en haar bedrijven tijdig de bakens verzet, waaruit een florerende handel is ontstaan. Nederland staat momenteel op de vierde plaats in de Europese markt. 25% van deze Nederlandse omzet gaat via De Langstraat. Daarmee is De Langstraat een toonaangevende regio voor schoenen, leder en lederwaren. Iets om trots op te zijn!

3. We willen kennis(netwerken) en sociale netwerken bevorderen en uitwisselen. 
Wij willen voorzien in de behoefte van een structureel kennis- en sociaal netwerk in de schoenen- en lederbranche. Wij organiseren daarom zowel kennisbevorderende activiteiten als sociale activiteiten voor de leden.
Terug naar boven