Nieuws van Sell (-leden)

VanHaren wint Gouden Koe 2016

09 december 2016
www.selldelangstraat.nl
De negende Gouden Koe, de jaarlijkse ‘pluim’ van de SeLL (Schoenen en Leder Sociëteit de Langstraat)  voor een bijzondere uitblinker in de branche, is op 8 december feestelijk uitgereikt aan vanHaren. De jury van De Gouden Koe onder leiding van voorzitter Ellis Frans (journalist, oud-hoofdredacteur van het brancheblad Schoenvisie ) heeft de keus heeft bepaald op basis van een viertal criteria.
 
 
 

De feestelijke uitreiking werd geleid door Karin Bruers. Karin is ondernemer en oprichter van Entertainement Atelier en organiseert grootschalige evenementen, theaterproducties en tv-programma’s. Daarnaast initieert ze met grote daadkracht en bovengemiddeld veel energie projecten om de wereld een stukje mooier en gezelliger te maken.
 
Krein Bons en Joost van Disseldorp kregen namens vanHaren De Gouden Koe uitgereikt. Zij vormen al 20 jaar de tweehoofdige directie. Krein Bons is verantwoordelijk voor verkoop, marketing, HR, omnichannel en vastgoed en Joos van Disseldorp voor finance. logistiek en inkoop.
 
Juryvoorzitter Ellis Frans lichtte de keus van de jury als volgt toe:
 
“VanHaren heeft zich in een snel veranderende markt met nieuwe, veelal buitenlandse spelers, niet alleen staande weten te houden, maar realiseerde jaarlijks een hogere omzet. Daartoe zijn consumentenwensen centraal gesteld, evenals de visie dat vriendelijke en service bereide medewerkers een grote invloed hebben op het resultaat. Scherpe prijzen waren al standaard, maar vanHaren heeft, o.a. door de totale winkelsfeer te upgraden, de kwaliteitsperceptie vergroot. Tijdig is ingespeeld op de onlineverkoop en nieuwe media. Openheid en samenwerking zijn eveneens pijlers voor toekomstig succes. Dit maakt vanHaren terecht winnaar van De Gouden Koe 2016!”
 
Na- en bijgepraat is er tot middernacht, met een feestelijk hapje en drankje.

 

NIEUWSARCHIEF

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-02-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
07-01-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven