Nieuws van Sell (-leden)

SeLL koopt met de Vrienden van het Schoenmuseum, de Gemeente Waalwijk en Nubbik voetbalschoenen van Marieke Martens op de veiling van Serious Request

27 december 2017
www.selldelangstraat.nl
SeLL heeft, gezamenlijk met de Vrienden van het Schoenmuseum, de Gemeente Waalwijk en Nubbik de voetbalschoenen van Marieke Martens op de veiling van Serious Request gekocht voor het nieuwe schoenmuseum. De prijs ervoor bedraagt euro 2075.
 

 


Gemeente Waalwijk: De voetbalschoenen die FC Barcelona-speelster Lieke Martens deze week voor Serious Request aanbood, komen naar Waalwijk.Waalwijk Schoenenstad” koopt op veiling Serious Request voetbalschoenen Lieke Martens.
 

De gemeente Waalwijk, de stichting Vrienden van het Schoenenmuseum en de stichting SELL deden gezamenlijk als ‘Waalwijk Schoenenstad’ met 2075 euro het hoogste bod. Ook het sneakermerk NUBIKK leverde een bijdrage.

De schoenen van Lieke krijgen een mooi plaatsje in het nog te realiseren schoenenmuseum in Waalwijk. “Het is een mooi item waarmee we naast onze saamhorigheid laten zien dat we ons met het museumconcept ook op jongeren richten. Behalve haar schoenen proberen we ook Lieke zelf naar Waalwijk te krijgen”, zegt wethouder Hans Brekelmans.


 

NIEUWSARCHIEF

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-02-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
07-01-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven