Nieuws van Sell (-leden)

Albert Haan nodigt je uit: Last minute update over de nieuwe privacy regels

17 mei 2018
www.selldelangstraat.nl
Inschrijven via onze SeLL agenda (bij de rode pijl)
 Speciale informatie middag van SeLL op maandag 28 mei a.s. over de invoering van de nieuwe wetgeving rondom de privacyregels. Dit is je kans om je kort en bondig te laten informeren over wat dit inhoudt


Ongetwijfeld heb je hierover gehoord, maar ook dat veel bedrijven hun zaakjes nog niet voor elkaar hebben. Bovendien als je op de zaak niet verantwoordelijk bent voor de invoeringsverplichtingen, dan nog heb je er nog als privé persoon er toch veel mee te maken, want wie is er nu niet lid van de een of andere vereniging waar je gegevens bewaard worden. Kortom een uiterst informatieve en interactieve bijeenkomst speciaal georganiseerd door SeLL in samenwerking met Forward Advocaten.


Schrijf je dus snel in op deze activiteit en kom om 28 mei a.s. om 16.00 uur naar het Mandemakersstadion. In de RKC businessclub zal de heer Robin Schelvis van Forward advocaten een korte presentatie houden. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Voor een hapje en een drankje is gezorgd. We sluiten om 19.00 uur af.

Mis deze presentatie niet en schrijf je in, ook indien je niet als lid geregistreerd staat, kun je je als introducee inschrijven. Klik op dit evenement in onze agenda (homepage). Daar kun je je inschrijven.

 

Tot de 28ste,

Met vriendelijke groeten

Albert Haan


Locatie en tijdstip: 
RKC stadion
Akkerlaan 2, 5143 ND Waalwijk
Aanvang programma 16.00u


 

NIEUWSARCHIEF

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-02-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
07-01-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven