Nieuws van Sell (-leden)

Lieke Poppe neemt afscheid als directeur van C.A.S.T.

24 mei 2018
www.selldelangstraat.nl
 THE RIGHT SIZE
Na een dienstverband van 18,5 jaar legt Lieke Poppe haar functie als directeur bij exposantenvereniging C.A.S.T. neer.  “Het is tijd om een nieuw werkveld te verkennen.” 

Afgelopen week heeft Lieke aangegeven haar functie als directeur te willen beëindigen. In haar lange loopbaan bij C.A.S.T. doorliep Lieke vele functies. “Ik heb bij C.A.S.T. veel meegemaakt, kansen gekregen en gepakt”, vertelt Lieke. “Hierdoor heb ik me in de loop der tijd steeds verder opgewerkt en zes jaar geleden als directeur de bovenste trede van de ladder bereikt. Maar nu is het tijd om een nieuw werkveld te verkennen. Ik dank iedereen voor het vertrouwen, de samenwerking en de kansen in de afgelopen jaren en wens iedereen alle goeds voor de toekomst.”

Het bestuur betreurt haar vertrek ten zeerste, laat Richard Brekelmans (interim voorzitter en penningmeester) weten: “De samenwerking tussen het management en het bestuur was ten alle tijden zeer prettig, professioneel en toekomstgericht. Lieke zal zeer gemist worden.”

Inmiddels heeft het bestuur een procedure in werking gezet om tot een goede en gedegen invulling van de ontstane vacature te komen. C.A.S.T. staat voor grote uitdagingen, niet alleen voor het goed invullen van de vacante positie in het management, maar zeker ook gezien de grote veranderingen in de markt en de wensen van exposanten en bezoekers/klanten in het bijzonder.


 

NIEUWSARCHIEF

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-02-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
07-01-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven