Nieuws van Sell (-leden)

Marijn Verschure wordt nieuwe general manager Cast

14 augustus 2018
www.selldelangstraat.nl
Met ingang van 2 augustus 2018 is Marijn Verschure de nieuwe general manager van Cast. Hij neemt het stokje over van Lieke Poppe. “De juiste man op het juiste moment”, aldus bestuursvoorzitter Dennis Beute.

(SeLL: We kennen Verschure. Hij is spreker geweest op een van onze avonden.)

Verschure is geen onbekende in de schoenenbranche. Hij start zijn carrière in de schoenen in 2009 op de marketing-, communicatie- & pr-afdeling van Clarks. In 2013 begint hij voor zichzelf met het schoenenmerk Wednesday Whiskey. In vijf jaar die volgen zet hij het merk op de kaart met bijzondere evenementen (een mini-expositie in het Nederlands Leder en Schoenenmuseum) en samenwerkingen (o.a. met kunstenaar Pablo Lücker). Tot hij in mei 2018 bekend maakt met zijn bedrijf te stoppen. Over die beslissing zegt hij in een interview: “Qua merkbeleving stond Wednesday Whiskey als een huis, maar invloeden van buitenaf - waar ik geen grip op had - zorgden ervoor dat het als bedrijf niet meer rendabel was.” De opgedane kennis neemt Verschure mee naar zijn nieuwe functie. Daarmee kan hij Cast, zoals het centrum in een persbericht schrijft, nieuw versterkt elan geven.

Uitdagende tijden


“Het is fantastisch om voor een instituut als Cast te mogen werken”, zegt Verschure. “Het zijn uitdagende tijden. Ik kijk ernaar uit om samen met het team en bestuur ervoor te zorgen dat Cast een inspirerende omgeving voor leveranciers en inkopers blijft en daarbij innoveert op toekomstig inkoopgedrag.” Bestuursvoorzitter Dennis Beute (ANWR-Garant) voegt toe: “Marijn is de juiste man op het juiste moment. Vol frisse en ondernemende ideeën om Cast ook de komende jaren als bruisend inkoopcentrum te behouden en uit te bouwen. Hij krijgt de volledige ondersteuning van het bestuur.”


Afscheidsborrel

Verschure neemt het stokje over van Lieke Poppe. Na ruim achttien jaar, waarvan de laatste vijf als directeur, stopt ze per 10 augustus bij Cast. Op 20 augustus neemt ze tijdens een BrandNew-borrel (16.00-18.00 uur) afscheid van de branche en wordt het glas geheven op haar opvolger.


Bron: Mijn Schoenvisie, W. Wittebrood

 

NIEUWSARCHIEF

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-02-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
07-01-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven