Nieuws van Sell (-leden)

Mutsaers goes USA!

03 oktober 2018
www.selldelangstraat.nl

De Nederlandse tassenmaker Mutsaers heeft een vestiging geopend in New York. Het Brabantse merk heeft zich onlangs gevestigd op 5th Avenue.

Met name jonge mensen blijken de ontwerpen van de tassenspecialist uit Kaatsheuvel te vinden, stelt directeur Debbie Mutsaers. “We richten ons dan ook steeds meer op mensen die aan een mooie stage of hun eerste serieuze baan beginnen. Zij zoeken een goede zakelijke tas, die toch een moderne uitstraling en een duurzaam karakter heeft."


Mutsaers kiest er bewust voor om zijn producten handmatig in Nederland te produceren en niet over te gaan naar een goedkope productielijn in het buitenland. “We staan voor Hollands vakmanschap en merken dat het internationaal ook aanslaat. Eigenlijk produceren we al zo lang in Nederland, dat het nu weer ‘hip’ is.” Het familiebedrijf is al 55 jaar in Kaatsheuvel gevestigd en is naar eigen zeggen het enige bedrijf dat op grote schaal handmatig tassen produceert. Naast de nieuwe winkel in New York heeft het merk onlangs ook een 'Mutsaers Experience store' geopend in Amsterdam.

Bron: retailtrends.nl

 

NIEUWSARCHIEF

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-02-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
07-01-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven