Nieuws van Sell (-leden)

vanHaren breidt uit

14 maart 2019
www.selldelangstraat.nl

Schoenenbedrijf vanHaren vergroot zijn distributiecentrum in Waalwijk. Het logistieke centrum op bedrijventerrein Haven Zeven krijgt er 12.500 vierkante meter aan vloeroppervlakte bij. ,,Met deze stap breiden we onze opslagcapaciteit uit met 50 procent", aldus directeur Joost van Disseldorp.

In november moet het nieuwe deel, dat wordt gebouwd tussen het huidige distributiecentrum en het hoofdkantoor, klaar zijn.

Schoenenbedrijf vanHaren in Waalwijk wist het afgelopen jaar opnieuw te groeien. In 2018 werden 7.1 miljoen paar schoenen verkocht. Om die groei de komende jaren door te kunnen zetten, is de uitbreiding van het distributiecentrum, volgens Van Disseldorp, nodig. Het bedrijf wil niet alleen online groeien maar ook het aantal winkels in België vergroten. Deze maand opent een winkel in Gent de deuren, in het najaar een in Antwerpen. ,,Wanneer het logistieke centrum is uitgebreid kunnen we 5 miljoen paar schoenen per jaar extra verwerken, 15 miljoen paar in totaal.”

Op het hele logistieke centrum en het kantoor liggen straks 1640 zonnepanelen. ,,Daarmee zijn we bijna geheel zelfvoorzienend.”
Bron: BD, Sylvia van de Ven
Foto: In totaal gingen er vorig jaar bij vanHaren 7.1 miljoen paar schoenen over de toonbank. © Jeroen de Jong / Beeld Werkt

 

NIEUWSARCHIEF

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-02-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
07-01-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven