Over SeLL

Waarom?

"De Langstraat is het historisch hart van de Schoenen-, Lederwaren- en Lederbranche in Nederland." 


Vroeger was De Langstraat het centrum van de productie van schoenen en leer; tegenwoordig is het een spil in de handel. Daardoor is de regio minder zichtbaar en herkenbaar. De branche heeft de krachten gebundeld in SeLL.
 

Onze Why:
"SeLL is het sociale en kloppende hart voor iedereen die affiniteit heeft met de branche."

 

SeLL?

SeLL is opgericht in 2009 als Schoenen- en Ledersociëteit De Langstraat. Het is een open vereniging waar iedereen uit de branche welkom is; ook van buiten de regio. 

Zowel leveranciers, producenten, retailers, agenten en designers als ondernemingen die affiniteit hebben met de branche, zoals accountants, financiële instellingen, logistieke dienstverleners en reclame- en marketingbureaus zijn bij SeLL aan het juiste adres. SeLL biedt ook Young Professionals de kans om in contact te komen met professionals uit de branche.

SeLL is kleinschalig en streeft naar diepgang, staat dicht bij haar leden, heeft de belangen van lokale, regionale en landelijke ondernemers voor ogen en zoekt waardevolle aansluiting met educatie.
 

Hoe?

SeLL stimuleert het uitwisselen van kennis en het netwerken tussen haar leden. Door het organiseren van activiteiten waarbij een aantal pijlers altijd centraal staan: kennis delen, actualiteiten, professionele thema's en gezellig samenzijn.

De ambitie is om De Langstraat als regio meer bekendheid te geven en weer duidelijk op de kaart te zetten. Er wordt nauw samengewerkt met de gemeenten van De Langstraat: Waalwijk, Heusden en Loon op Zand.
 

De Gouden Koe


Elk jaar reikt SeLL De Gouden Koe uit aan een persoon of bedrijf gelieerd aan de schoen- en lederbranche, die zich aantoonbaar en succesvol gemanifesteerd heeft. Ook is het van belang dat de winnaar een positieve bijdrage heeft geleverd aan de branche.
Terug naar boven