Nieuws van Sell (-leden)

Nog enkele vip plaatsen voor het Nieuwjaarsconcert van Philharmonie Zuid Nederland in de Langstraat op 5 januari as.

15 december 2016
SeLL kan namens de Rabobank losse kaarten, maar ook een hele tafel aanbieden voor het Nieuwjaarsconcert in de Langstraat op 5 januari as.
 

Dit jubileum concert van Philharmonie Zuid Nederland wordt gehouden in het Eftelingtheater. De voorgaande edities hebben plaatsgevonden in de Leest. De 700 kaarten in de vrije verkoop waren binnen 36 uur uitverkocht. 

Het gaat om het vip programma, met een speciale ontvangst voor genodigden inclusief diner. De maximum capaciteit is 300 personen. Er kunnen zowel hele tafels á 8 personen worden gekocht ( 1.000 euro ex BTW) als losse kaarten per individu ( 125 euro ). In totaal zijn nog twee a drie  tafels beschikbaar (20 personen). Een belangrijk detail is dat een groot deel van de opbrengst uit verkoop beschikbaar komt voor een educatief muziek/cultuurprogramma gedurende 2017  in de Langstraat. Dit educatieve programma wordt  nader uitgelegd en gelanceerd tijdens het diner voorafgaand aan het nieuwjaarsconcert.

"Het wordt een nieuwjaarsconcert zoals dat hoort te zijn. Met traditionele nieuwjaarscomposities van Strauss en de Ouverture 1812. Bijzonder is dat we bekende Efteling-symfonieen gaan vertolken: de Danse Macabre uit het Spookslot en uiteraard 'onze' muziek voor Acquanura. Het wordt een bijzonder concert, vol verwondering, toegankelijk voor iedereen." 

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij de heer P. Konijnenburg van Rabobank Midden Langstraat.

 

NIEUWSARCHIEF

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-02-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
07-01-2019 LEES MEER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven